ТВОРЧІ ВІТРИЛА БРИГАНТИНИ

Свою назву Центр гармонійного розвитку дітей і підлітків ВП «Шахта «Капітальна» «Бригантина» отримав не випадково. Що може бути більш захоплюючим, романтичним, надихаючим і красивим, ніж корабель під вітрилами? Свої творчі вітрила «Бригантина» розгорнула 5-го червня у ПК «Україна», де з яскравим звітним концертом виступили її вихованці.

Молоді спортсмени і вокалісти – переможці різноманітних Всеукраїнських і міжнародних конкурсів – продемонстрували свої здібності жителям та гостям міста Мирноград.

Танцювальна студія «Скайт темп», зразкова вокальна студія «Талісман» і спортивна секція «Аеробіка» показали найкращі номери. Високий рівень майстерності і талант дітей призвели у захват всю аудиторію концертної зали.

Виконуючий обов’язки директора з кадрів і соціальних питань Євген Анатолійович Хованський від імені керівництва і трудящих ДП «Мирноградвугілля» привітав творчий колектив Центру «Бригантина» з успішним закінченням навчального року. Він побажав дітлахам не зупинятися на досягнутому, зростати творчо, вдосконалювати спою майстерність.

То ж побажаємо і ми колективу Центра творчих успіхів та нових перемог в наступному учбовому році.

Дякуємо за яскраві емоції та незабутні враження. Хай вітер натхнення наповнює ваші творчі вітрила!