«Ми ніколи не зазнаємо поразки, поки душа готова до перемог»

З 24-27 травня 2019 року у місті Коблеве Миколаївської області на території бази відпочинку «Парадіз» відбулась ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СПАРТАКІАДА працівників вугільної промисловості України. Серед підприємств вугільної галузі у змаганнях взяли участь найкращі команди ДП «Мирноградвугілля», ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля», Добропіллявугілля МО НПГУ, Добропіллявугілля ППВПУ, ДП «Торецьквугілля» та Донецьксталь.

Учасники змагань готувались впродовж року та показали свою майстерність у семи видах спорту: волейболі, гирьовому спорті, тенісі настільному, шахах, шашках, футзалі та армспорті.

Команду ДП «Мирноградвугілля» зібрав заступник директора – начальник відділу з соціальних питань Хованський Євгеній Анатолійович. Свою майстерність у змаганнях показували наступні учасники: механік дільниці №1 ВП «Шахта «Капітальна» О.М.Свинаренко; електрослюсар дільниці ПіВУ В.О.Малишкін, електрослюсар дільниці ПіВУ А.Є.Хованський, моторист вентиляційних установок дільниці ПіВУ ВП «Шахта «5/6» І.В.Литовченко; директор ВП «Стандарт» О.В.Толкачов та працівники підприємства – головний економіст Н.Ф.Аніщенко, заступник директора М.П.Бурлуцький, інженер з охорони праці О.А.Марштупа, провідний інженер зі збуту вугільної продукції Л.В.Бутенко, а також економіст ВП «Автомобіліст» А.А.Пахомов; заступник головного механіка з теплотехнічного обладнання Г.Ш. Осідзе та монтажник санітарно-технічних систем устаткувань АУП ДП «Мирноградвугілля» Ю.О. Беліков.

За перемогу точилась важка і наполеглива боротьба. Спортивний азарт охопив усіх учасників. У продовж всього часу спортсмени демонстрували свою майстерність, силу і витривалість. За підсумками змагань команда ДП «Мирноградвугілля» здобула 2-ге місце у змаганні з шахів, 3-є з волейболу, гирьовому спорті і тенісі настільному, 4-те – у армспорті і шашках, та загальне 4-те командне місце.

Тож щиро вітаємо нашу команду з гідними спортивними досягненнями! Так тримати!